при мен железни 13ки отпред не влизат
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 33 някаде ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениепри мен железни 13ки отпред не влизатAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениепри мен железни 13ки отпред не влизат
Вярно, че не съм ги гледал как, ама си направих кефа.
Направо палят асфалта.
Освен, ако вентилираните ми дискове са с някакъв друг размер!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПри мене си влизат, бе Крис!
Вярно, че не съм ги гледал как, ама си направих кефа.
Направо палят асфалта.
Освен, ако вентилираните ми дискове са с някакъв друг размер!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Е то за това нали си говорихме да експериментираме, ама май никой не е направил нищо.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Днеска я огледах колата. Неможах да се наведа да погледна главите, но отзад е с барабани, гумите са 13(както крис каза) и е занемарена. Последната й гражданска е 2007-ма. Мисля че не е 16в. ама няма липси и ако някой иска да я спаси може да пробваме да издирим собственика.Last edited by MogaTa; d.m.y г., 21:39.1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0
Never Give Up! Just keep walking... ®
Comment
-
интересни обяви тука намерих на тоя линк
http://www.autoscout24.it/ListGN.asp...pc=I&tab=price
И цените са интересни почти като на някой по-нови модели .... брей брей.Last edited by staiger; d.m.y г., 08:57.Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Comment